Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påminnelse

Hon med de slitna jeansen
väser
BERÄTTA
som en påminnelse
åt pennan
dessa mil av livsvandring
hav av tomhet
självömkan
innehåller en sanning
ett slut
hopp
det finns en mening
bland borttappade vantar
avbrutna skosnören
feberrika nätter
och det är där livet är
en colaflaska på bordet
pizzakartonger på diskbänken
två sovande tonåringar på övervåningen
lyckan har bott här hela tiden
och nu är det dags
att glömma
fortsprungna karlar
lekande tölpar
med något nytt i blicken
välkomnas 2009
på riktigt
denna tisdag




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-06 07:57



Bookmark and Share


  glittertindra
konsten att se det goda man har, lämna det gamla bakom sig och se framåt... denna text berör..
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira