Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är den mest komplicerade människan på jordens yta tror jag..


Vad visste väl jag när hjärnan är ur funktion?


Jag visst väl det att jag inte visste
när jag funderade på kunskap bakom känslan.
Men hjärnan visste inte vad den borde vetat
trög som den är när den inte borde.

Varför ska just jag smälta,
frågade snöflingan när det började töa.
Inget bra svar på den frågan
det bara är så som det är
och där med bastu..BASTA!

Vad visste väl barnet om ondska
innan det såg bombattacker
på tv-skärmens blanka yta..?
Blunda lilla vän,
det där är inte nyårsraketer.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 335 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-06 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel