Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det har slutat slå.


ett hjärta har ett antal slag.




*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

jag antar att ett hjärta bara har ett antal slag
att slå för en viss period i sitt liv
mitt hjärta slog för dig,
den korta perioden blev mitt allt.


och jag antar att hjärtat läker en vacker dag
hur ont det än gör just då
men du betyder ändå mest,
det kommer du nog alltid göra.


men mitt hjärta är inte längre mitt min käraste,
du tog det och jag vill inte ha det,
och du får ta det om du vill ha det,

för jag vill inte längre ha det...



/ c.n




Fri vers av Holeofmyheart
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-06 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Holeofmyheart
Holeofmyheart