Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag och Flo.

Mae govannen Flo!

- Du sollst nicht suchen, du sollst finden!
sagt mir ein junge im wald...

 Navaer Mellon!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 201 gånger
Publicerad 2009-01-07 00:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ganz richtig!
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger