Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol och vår!

 

jag och min ko
har slagit oss till ro
uppå Stillhetens hav 
där man ej går i kvav

det blåser sol och vår
och i Neil Armstrongs spår
går kossan min i bet
men hon blir inte fet

för vi har ont om klöver
så skeppa gärna över
med första satellit
som vägarna har hit!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-07 01:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Veritabel science fiction.
Lennart Hellsing möter Pink Floyd.
2009-01-07

  Night Soul Woman
hihi:) Vilken ljuvlig bild! :) aaah Bilden och dikten passar så bra ihop! :) *gillas*
2009-01-07

  Night Soul Woman
Åh vad sött skrivet och den rimmar! Vilken fin rytm:) *applåder* Tack för läsningen!
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger