Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur diktsamlingen \"Sten i Glashus\", 2005, dikt 4


Sisyfos (4) - Sten i Glashus

Resligt dörren lyfter stegen
Fogar själen, låt mig bära
Tungt de orden tär förtegen
Vill skrika: Älskar dig kära!

Sliter stenen hjärtat höjer
Sisyfos kamp till bergets topp
Nöter benen som jag böjer
Ta mig, ta mig, fånga min kropp




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 644 gånger
Publicerad 2005-08-23 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön