Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror att jag har anlag

 

ibland spritter jag ofrivilligt
som när en spänd muskel slappnar
i insomningsögonblicket

- när ska jag jobba igen och hinner jag?

sedan sjunker jag in i lättad lättja
- aldrig mer!

för jag tror att sofflocksfilosofen i mig
börjar veckla ut sina teorier
i takt med att kvicksilvret i utetermometern sjunker

och jag tror att jag har anlag




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-07 12:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Goda anlag som bör kultiveras.
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger