Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågan är

 

frågan är
har jag något mer att säga
eller är jag som en inspelad jojk
i folklivsarkivet nu

frågan är
vad jag ska med så många bokstäver till
i framtiden
kunde det inte räcka med hälften
om jag ändå inte har något att säga
 
 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-07 12:37



Bookmark and Share


  kia k-n
Inte behöver du vara nyskapande genom obegripliga ord.
Du är tillräckligt skapande med dem vi begriper!
Du har så mycket i både hjärta och hjärna som vi ännu inte fått del av och som vi ivrigt väntar på....allvarligheter, klokheter och roligheter... arkivet får allt vänta ett tag till!
2009-01-07

  Mygg
Rolig men med en allvarlig underton!
Gillar!
2009-01-07

  Larz Gustafsson VIP
Nej, enbart fånig.
Men jag vet att du har enormt mycket att säga.

Att vara nyskapande är som jag ser det inget självändamål.
Det viktigaste är att man är sann.
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger