Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÖD... Åt den som dödar!

Det går inte en sekund utan att jag tänker på det...

Jag håller på att drunkna i mina tårar... jag kan inte hålla inne det nån mer..

Jag vill hem och gråta..

För det är det enda jag kan göra för dem..

Jag känner med dem och ber!

Samtidigt fortsätter vi leva våra patetiska jädra liv..!


- Hur ska jag sätta upp mitt hår idag?

- OMG omg omg... Gud va snygg han e, jag tror jag dör..

- Kom igen brorsan, let's go Montana style

(ljudet av en krossad glasruta hörs)

Så jädra patetiskt...


KAN NI DÄR BAK I BUSSEN TA OCH SLUTA SMACKA NÄR NI PUSSAS?

JAG HATAR SMACKLJUDET!!!!!!!




Övriga genrer av The Third Poet
Läst 543 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-07 14:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag också.
De där människorna lider av något slags mindervärdeskomplex.
Det måste vara något de försöker bevisa inför andra eller kanske sig själva.
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

The Third Poet
The Third Poet