Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske inte är klar med denna...


Att hålla balansen

Balanserar tårarna och magknipen
Balanserar stoltheten och insikten
Balanserar vinsten och förlusten




Fri vers av Hubbishelena
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-07 17:47



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
men den balanserar både på höjden och på bredden.
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Hubbishelena
Hubbishelena