Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla nu

 

stilla nu

timmarna
som yrde kring mitt huvud
har stillnat
och det har blivit tyst

i natt låg jag och lyssnade
till mitt hjärtas slag
det där sorgsna öppnandet
och stängandet

det där suset




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-07 18:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nu är det liksom lugnet efter stormen. Och det handlar väl om en avvänjningsprocess.
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger