Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utslocknade minnen

Minnet av dig vacklar rastlöst runt, runt.
Flackar och flimrar, likt lågor i storm.

Skuggorna bildar en gigantisk mur mellan oss.
Stenarna krossade våra drömmar för länge sedan.
Men mina drömmar finns kvar.
Av våra drömmar finns bara askan, svart.

Jag spejar ut över horisonten,
men du är knappt ett minne,
ett strandat vrak utan framtid.

Medan jag söker dig vacklar du vidare.
Din låga flimrar men lever alltjämt.
Du och ditt minne längtar hem.




Fri vers av Daybreaker
Läst 363 gånger
Publicerad 2005-08-23 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker