Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart eller vitt

               ***

Dunkelt sinne

gömmer sig i mörker

lever som en skugga

i det fördolda

 

Minnen tränger sig på

självömkan tar vid och

osäkerheten blir ett gift

i nederlag av aggression

 

Lyckan ses försvinna in bland törnrosor

smärtan tränger in i själen

men bedövas av daggfräsch rosendoft

 

Öppet sinne

ser ljuset och verkligheten med positiv energi

ser möjligheter här och nu

 

Lyckans land i sikte nås

när det mörka och ljusa förenas

i lugn harmoni

och det dunkla sinnet förgås

                  ***




Fri vers av Afrodite
Läst 391 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-07 20:17



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Vackert
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Afrodite
Afrodite