Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla ögon

Dina ögon skrattar åt mitt leende.
Dina öron ber mig vara tyst när jag skriker.
Din mun spottar på mina tårar.

Men jag har karvat ut dina ögon
och satt dem på mitt kylskåp.
När jag stänger kylskåpsdörren gungar de till,
som om de förstod, nu äntligen.

Som om du förstod, till slut.




Fri vers av Daybreaker
Läst 318 gånger
Publicerad 2005-08-23 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker