Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De kommer aldrig hända eller hur ?


Jag vill

Jag vill gå i skogen och hålla dig i handen.

Jag vill vara nära dig hela tiden.

Jag vill att du ska hålla om mig när jag fryser.

Jag vill att du ska rädda mig från rädslan

som jag känner på natten.

Jag vill bara så gärna somna med dig tätt in till

och jag vill vakna lycklig med dig sovande bredvid mig.

Jag vill känna dina andetag.

Jag vill känna dina fina händer runt mig.

Jag vill vara lycklig med dig

och se det där underbara leendet varje dag.



Jag vill ....

........ jag vill bara att det ska bli vi två.







Fri vers av Bonnie
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-07 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bonnie
Bonnie