Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händer utan vantar

 

hand i hand utan vantar

då speglar sig  nuet i glittrande iskristaller

trädstammar omfamnar varandra i mjukaste kyss

gröna stubbar bugar sig till marken

solen sänker sin magi i tjärnet 

himlen höjer förtjust sina ögonbryn över grantoppar

sprider sitt ljus över lekande skuggor på blåaste is

och värmen sprider sig i händer utan vantar......




Fri vers av papessa
Läst 323 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-01-08 01:00



Bookmark and Share


  Anna Hägglund
Närvarande och text som spred glädje i mig. fina ordval och underbar text!
2009-01-31

  Lyckohäxan Enediel
Oooh alldeles ljuvligt att läsa!
Njuter av den fina naturkänslan dina ord bjuder mig på...underbar värme!
2009-01-19

  Lejonhjärtas poesi
Innerligt vacker, kärleksfullt värmande.
2009-01-18

  friheten
Vacker skriven, och fin bild på dig!
2009-01-10

    Maria Malm
Värme i kall miljö..vacker bild.
2009-01-08

    ej medlem längre
Hand i hand runt Härlanda Tjärn.. får jag en bild av.. närhet i vackert vintrigt landskap.
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan