Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Meningen med livet


Varför finns vi?

Finns det någon mening med att vi finns?
finns det något som ligger bakom?
eller är jag bara en kropp av kött och blod
en kropp skapad för att producera
producera
en produkt
produktplacering
bostadsrätt
karriär
klättra i karriären
övertid
jag jobbar över tiden
vill ha min egen tid
en kropp som skapas och sedan dör
dör och förmultnar
blir död materia
eller finns det någon mening?




Fri vers av Karin Andreasson
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-08 05:54



Bookmark and Share


  Lotti
svaren kanske vi aldrig får... själv ser jag det som en ändlös resa........
2009-01-10

    Madeleine Ågren (Maduska)
Har läst igenom dina dikter. Gillar och känner igen, från mina ungdomsdikter (finns som "bok" här på poeter.se). Centrala funderingar över livet du delar med dig av!
2009-01-09

    Tokvilse
Meningen får vi nog skapa själva.
Och inte är din text så mörk tycker jag.
2009-01-08

  Karin Andreasson
Jo ja den är lite väl svart kanske. Just nu känner jag en mening, jag har skapat en mening. Finns mkt skoj man kan hitta på. Men ibland känns det lite svart när jag tänker på meningen med allt..
2009-01-08

    orutinerad
mjao. jadu..
du får skapa en mening.
2009-01-08

    tramp
fin lista över livets "byggstenar"
skulle kännas lite futtigt om det bara vore slut när vi dör...jag skulle nog bli ganska snopen ! :-) hoppas på en fortsättning i ett högre medvetande.
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Karin Andreasson
Karin Andreasson