Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig dit längtan inte finns

Ta mig dit längtan inte finns
där hoppet är överflödigt
där jag kan vila mina lemmar
vila mina ögonlock
tårarna får ebba ut
slutet når början

ta mig dit sorger inte finns
måla mitt inre i klara färger
färga min svärta
i beständiga färger

ta mig dit jag kan vila mina trötta ben
där jag kan känna en kärleksfull hand på min panna
där jag får känna fullständig tillit
ett hem där jag känner mig hemma
dit jag alltid kan återvända
eller stanna





Fri vers av Karin Andreasson
Läst 470 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-13 22:04



Bookmark and Share


  "Dempa"
Jag gillar diktens rytm.
Mycket bra!
2009-03-19

  Eaglemountains VIP
Längtansfullt, hoppfullt, mycket vackert skrivet, min vän
2009-03-14

  Göran P Rödholm
En välskriven bön, med en liten doft av Edith Södergran. Fin.
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Karin Andreasson
Karin Andreasson