Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckeln till frihet

Ta mig med
släpp mig fri
dagen blir natt
håller mig i ett fast grepp
låt mig gå
på upptäcktsfärd
ta mig till en värld
gör mig fri från min börda
släpp min röst fri
knackar på dörren som ska leda mig rätt
vill öppna den
ge mig nyckeln
så ska jag springa ut
jag ska aldrig mer stoppas
visa mig
och jag ska visa
mig som jag vill vara
som jag är




Fri vers av Karin Andreasson
Läst 539 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-31 01:24



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
Den rinner fint den dikten.
2010-05-07

  Eaglemountains VIP
Du får nyckeln av mig, ta emot den, och gå ut i friheten, gå ut i ljuset. Känn hur greppet släpper. Din börda kommer att försvinna,
och när Du väl är fri, så kan inget stoppa DIG!

Kramar från Din vän Ted
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Karin Andreasson
Karin Andreasson