Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sök din egen skatt

Sök din egen skatt
i källan ska du finna
en skatt i det klara porlande vattnet
under ytan gömmer den sig
om du tittar noga ska du finna den
när du speglar dig mot vattenytan
spegelbilden bländar dig
i den finns din skatt
ta väl hand om den




Fri vers av Karin Andreasson
Läst 445 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-22 01:18



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
doppar tån i denna källa
2009-08-11

  Mats Henricson
Glittrigt och Porlande Ordmåleri, ett fint Vykort !
2009-05-23

  Eaglemountains VIP
Man ska ta hand om sig själv, sin egen skatt. Vara rädd om sig själv, och utnyttja tiden, fånga dagen och utnyttja den till fullo ......varje stund, varje minut. Och vara glad över varenda dag i livet .....
2009-03-23

  Jan Linderoth
När spegelbilden bländar blir det ofta en bra självdag.
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Karin Andreasson
Karin Andreasson