Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Safari i Stockholm

Stora bilar med stora hjul
dom rullar fram längs innerstadsgatorna
stora penisförlängare
även kvinnor gillar dom
jag tar min safarijeep till kontoret
känner mig stor
jag rattar mig fram mellan gator och välklippta buskage
inga faror lurar längs vägen
förutom
möjligen
fara för klimatet
växthus
effekt
stureplan via öfvre östermalm
jag känner mig stor
imorgon ska jag köpa en större bil
på hjul
den allra nyaste safarijeepen
hightech
den gamla säljer jag på blocket
den nya marknaden
vill någon lägga ett bud?
2 mille
under bordet
prutat och klart




Fri vers av Karin Andreasson
Läst 473 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-06 12:39



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
Fin safaridikt med forsande gatukänsla. Streetsmart verkligen.
2009-05-22

  Eaglemountains VIP
här formligen sprutade orden fram i samma hastighet som Du tog korsningarna i Öfvre Östermalm ..... Stora Hjulafton ......
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Karin Andreasson
Karin Andreasson