Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnor kan!

Vi kan
kvinnor kan
är det så svårt?
jag tillräckligt svårt att veta tydligen
eftersom någon varit tvungen att uttala och bokstavera denna slogan för mig
TACK
nu vet jag
nu vet vi
eller vet vi?
vad vet jag




Fri vers av Karin Andreasson
Läst 525 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-08 11:47



Bookmark and Share


  aol
en insikt ni kan,
2010-10-13

  Jean-Michel Orblin
En man behöver en kvinna en kvinna behöver en man!
2009-03-13

  Eaglemountains VIP
Klart att Ni kan!
2009-03-08

  Annie b'larsson VIP
När jag läser din text förstår jag att du redan insett detta. Men om du inte tar illa upp, så blir jag lika irriterad varje gång detta uttalas, som om det behövdes. Tydligen blir du det också.
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Karin Andreasson
Karin Andreasson