Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ingen terrorist

Jag är inte terrorist
jag är inte kommunist
jag är humanist
jag är ingen rödgrön röra
jag är mycket systematiserad
jag är en individ
som bryr mig om andra individer
kreativt tänkande
långsiktigt tänkande
inte i kortsiktiga banor

köp

köp

köp

konsumera

konsumera

konsumera mera

öka tillväxten
tänk på företagen
annars flyttar dom utomlands
vad är god standard?
blir jag lyckligare med nyaste platteven
spatiös bostadsrätt
blir världen lyckligare?

jobba

jobba

jobba ihjäl sig

jag säger nej
men nej
jag är inte terrorist
jag är inte kommunist
jag är humanist




Fri vers av Karin Andreasson
Läst 579 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-03-09 10:03



Bookmark and Share


  "Dempa"
Viktiga frågor....
Starkt skrivet.
2009-03-19

  Miss Mod
Härlig bejakande mänsklig
2009-03-14

  Svartsilver
mycket bra text, jag tro på människan jag är humanist där emot har jag svårt får många normer vårt samhälle har skapat
2009-03-14

  Jean-Michel Orblin
Oj vov kanske jag är motsatsen
häftig
2009-03-13

  Mats Henricson
Klart underbart Filosoferande ! Finns en Mycket Cool Ironisk Touch i denna som faller mig Helt i smaken ! Bokm. !
2009-03-11

  Eaglemountains VIP
Och den första kommentaren jag gjorde var faktiskt till Karin, som skrivit denna text, så jag kommenterade inte Din kommentar, Larz
2009-03-11

  Eaglemountains VIP
Till Larz: Hur kan Du vara kristen och säga att Du inte tror på människan? Guds skapelse. Gud skapade människan till sin avbild.
Älska Din nästa såsom Dig själv. Är Du inte en människa själv?
Tror Du inte på Dig själv? Älskar Du Dig inte själv? Älskar Du inte Din nästa?
2009-03-10

  Larz Gustafsson VIP
Men bara för att klargöra min position ytterligare: Jag DÖR hellre än att gå tillbaka till det självbedrägeri jag levde i som ateist.
2009-03-09

  Larz Gustafsson VIP
Enligt reglerna på poeter.se får man inte kommentera kommentarer.
2009-03-09

  Eaglemountains VIP
Och jag respekterar Dig för den Du är .....
2009-03-09

  Larz Gustafsson VIP
Jag är kristen och tror inte ett dyft på människan.
Jag är definitivt inte humanist.
Jag är även totalt apolitisk. Därför att jag valt att vara det.
Däremot finner jag en befrielse i att tro på Jesus Kristus.
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Karin Andreasson
Karin Andreasson