Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade kan vara

 

älskade
kan vara mycket
man unge vän katt
kåk kvarter hemland
rentav gamla bil

men
älskaste
kan bara vara en

kanske därför
ordet inte finns




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-08 10:55



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Oemotståndlig.
2009-01-09

  Per Teofilusson
ska börja använda det där älskaste. Jämt!
2009-01-08

    Tea Alex
"älskade kan vara mycket" fint!
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger