Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den genetiska kroken


den genetiska kroken kastas ut
rispar en munvinkel
fastnar hårt i käklinjen

och i spegeln möter mig
faster Hildur




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-08 15:30



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Tvetydigt gott snidat.
2009-01-09

    Madeleine Ågren (Maduska)
Ett litet mästerverk!
2009-01-08

  Larz Gustafsson VIP
Vi bär med oss dragen.
2009-01-08

  kia k-n
Härligt uttryckt...resignation :)
Ja vi har de gener vi har.
Vi gör ändå något eget av dem, tack och lov.
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger