Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något underligt hände mig

 

något underligt hände mig sista natten på jobbet
innemot morgon
när vi skulle gå runt och ta blodtryck

plötsligt tog jag ofrivilligt
ett par hoppsasteg i korridoren

det har jag aldrig gjort
på jobbet
förr




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-08 15:34



Bookmark and Share


    vide
så skönt :-) Ett spontant litet glädjeinfall mitt i vardagen :-)
2009-01-10

  lodjuret/seglare VIP
märklig text som blir mindre
ju mer den känns i hjärtat mitt lilla
att inte skratta, nojsa o hoppsa
på lilla arbetsplatsen är förstås
ett brott vi icke alla skola begå
(bokmärker)
2009-01-10

  Bjarne Nordbö
En arbetskamrat till mig fågade. Vad vill du göra när du ser denna korridor? Vet inte svarade jag då började hon hjula fram. Kanske ditt nästa steg. :))
2009-01-09

    Madeleine Ågren (Maduska)
Och blodtrycket höjdes? :-)
2009-01-08

  Per Teofilusson
inifrån o ut, så att inte ens rörelserna hinner märka omvandlingen, då är det påriktigt! Grattis!
2009-01-08

    miramari
Kanske ett glädjeskutt? :-)
2009-01-08

  Larz Gustafsson VIP
Vi kanske skulle börja med line dance, du och jag?
2009-01-08

  prinscess VIP
ibland kan man göra saker
som man aldrig trott att man skulle
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger