Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spekulerar lite i Vår Fantastiska "Ordflora"....


"Ord, som stimulerar och irriterar !"

SEMANTIK, låt ordet ligga kvar på tungan
Man njuter och ligger , slött, kvar i hammock-gungan

DIMENSION, en fascinerande resa
till en annan värld
för en del, en nesa
för andra, flärd

PENETRATION, ger sexuella associationer
mestadels av maskulin karaktär
en Quinna, stönar , vrider sig i konvulsioner
när mannen träffar "precis där" !

MUTATION, en annorlunda "blandning"
oväntad, slumpartad
men om man vill höra "rätt sanning"
kan man känna sig, krampartad

ALLIENATION, främlingsskapets dystra faktum
nyanländ och utfrusen
men, också, ett breddfyllt kvantum
att börja om, burdust,men..

PERSPEKTIV, kan man förnya och belysa
beroende på sin egen evolution
kanske bara sitta där och mysa
inväntande "Dödsfiendens" kastration (!)

KOAGULERA, gör blodet rent och friskt
en nödvändig process
medicinskt sett, rätt vist
man känner sig som ett "Ess" !

FINAL, den slutpunkt man ser fram emot
i Livet (eller vad Du vill)
Ingen idé att försöka med "knot"
det blir vad Du gjort det till.............

---------





Fri vers av Mats Henricson
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-08 20:56



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Härligt att få ta del av dina spekulationer Mats..låter varje ord ligga kvar på tungan en stund.. tror det är dimension..som smakar bäst
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska