Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt försvann







Allt dränktes

och

försjönk i tankar

utan tänkande


Längtans eld

- en illusion -


Allt försvann ...


Det var som vågor

först högljutt

och sedan

tyst med hjärtat


Ingen av oss återstod




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 716 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2009-01-08 22:01



Bookmark and Share


  Håkan Barck

Ett mästerverk! Dikten förmedlar känslor.
2013-01-24

  Suzy med punkterna
Ingen av oss återstod bränner i mig...........
2009-01-12

  Eaglemountains VIP
Lysande poesi, min vän!
2009-01-09

  MeAmmie VIP
En underbart komponerad dikt med både själ och hjärta!
Fredens Lena liljor/Ammie
2009-01-09

    Tea Alex
"Allt dränktes och försjönk i tankar" Vackert!
2009-01-09

  -Ulla Tilemo- VIP
Det känns som om vårt samhälle är befolkat av människor som blir tommare och tommare. Materiellt får alla det bättre, medan ångesten kryper in under våra skinn. Vart tar kärleken mellan människor vägen.... (tankar din text gav mig)
2009-01-08

    Al Lanzon
Starkt skrivet!
2009-01-08

  JNI
WOW !

stum av beundran .. du kan då skriva !
2009-01-08

  Eva Langrath VIP
Intigheten att vila i för att vandra vidare. Texten berör.

Eva
2009-01-08

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!!!!
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic