Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varken haiku eller sonett. bara lite lust


Midnattskrikan vit


slaguggleregnet

filar mina öron

dunkar

musen fläker

upp

flämtande näbbar


lyser månen

midnattskrikan


vit






Fri vers av halmstrå
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-08 22:20



Bookmark and Share


    papillon
Häftiga bilder från nattens frenetiska liv, gillar mycket!
2009-01-08

  stella
Ligger skönt i mun detta. :)
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå