Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tja, varför inte, right? ;)


Min tunga hand blir till en fjäder på siden!

Jag lyfter min hand,
tungt lämnar den
ditt bultande bröst,
Svettiga händer
blir beroende av dig,
Ditt mörka långa hår
dina kyssiga läppar,
Nervöst men bestämt
reser de över din kropp,
Min tunga hand
som en fjäder, på siden,
Tunga flämtningar
och längtande blickar,
Rummet dunkar i takt
ungdomens kärlek.




Fri vers av Haugen
Läst 494 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-09 00:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
PORR xD

sorry, kunde inte låta bli :P

men den var riktigt riktigt bra! :) <3

... du får minuspoäng för ordet "kyssiga" ... det lät lite töntigt... annars var hela dikten helt underbar!
2009-01-12

  PO Ottosson
fint
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Haugen
Haugen