Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ARG, ARG, ARG!!!!!!!

Är arg, får lust att spruta ut
en massa svordomar.
Men det passar sig ju
inte här. Någon kan ta
illa upp.

Bla, bla bla....
Väluppfostrad som jag är
har svårt att skriva en
massa fula ord som
ingen vill läsa.

F_n , h_ _v_te, i_ _oter.
Ni kan gissa vad det står!!

Har ju fått lära mig.
Om man svär mycket
så har man dåligt ordförråd.

Det fungerar ju inte att
skriva dikter om orden
inte räcker till. Men bland
så gör de inte det.

Ibland behövs de
Arga fula orden.
Sen går ilskan över,
jag är inte långsint
som tur är.




Fri vers av Idun 1
Läst 403 gånger
Publicerad 2004-05-28 14:56



Bookmark and Share


  Roger VIP
Att få lufta vreden när det uppstår. Bra skrivet. Men va fan det är inte av dåligt ordföråd man svär. Det är av starka känslor...
2004-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1