Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Verklighets poesi.... ;=)


Rid för livet



Ett par höll på och älskade
Och under tiden så sitter hon på
Och båda njuter fullt ut

Då skriker han helt plötsligt
Under extasens inverkan
”Rid fortare indianerna kommer”


Deras älskog, avslutades snabbt….
Och
HON var inte glad…




Fri vers av LassO
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-09 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO