Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgedödare

 

visst blir man sorgsen ibland
och nog finns det glädjedödare
så sant som det finns glädje

men eftersom det finns sorg
borde det finnas
någon som dödar den också

kom sorgedödare
lägg ditt huvud mot mitt bröst
och viska
 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 475 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-01-09 17:51



Bookmark and Share


  Connie
Sorgedödare, smärtan förlöst, tysnaden stiger i vågor. Befriad!!
2009-01-20

    Tea Alex
Åh jättefin!!! Hela sista stycket var fantastiskt!
2009-01-10

  Smultris
denna berör och måste läsas fler gånger.
2009-01-10

  Elaine.S VIP
En "sorgedödare" vilket bra utryck och det finns en del som är bra på sånt där...att liksom liva upp tillvaron..

Älskar sista raderna , en egen dikt i sig
"kom sorgedödare
lägg ditt huvud mot mitt bröst
och viska"
2009-01-10

  Måna N. Berger
Svar till Larz! The opposite of a killjoy: painkiller?
2009-01-10

  kia k-n
Så ömsint och längtansfullt.
Ja sorgedödare kan man längta efter.
Nog borde det finnas.
"Tiden läker alla sår" säger vi...men sorgens ärrvävnad får man leva med.
Men kärleksfull vänskap och närhet,en hand att hålla när livet gör ont, skönheten i naturen, konsten och musiken....de kan vara om inte sorgedödare så i alla fall smärtlindrare och läkande.
Och dem får vi ta till vårt hjärta och hålla om hårt.
2009-01-10

  friheten
Det avr intressant, sorgdödare, behövs
2009-01-10

    ej medlem längre
Kanske är "sorgedödaren" en som delar din sorg... eller som följer med dig både in i den och ut ur den.. Intressant nytt ord att fundera över
2009-01-09

  Larz Gustafsson VIP
Anakreon har en poäng där.
Grattis till placeringen!
2009-01-09

  © anakreon VIP
Dock, sorgen kan stundom ha en viktig, helande uppgift som inte bör dödas i förtid!
2009-01-09

  Eva Langrath VIP
Ord komna från hjärtat, jag tror han kommer men ibland får man vänta.

Eva
2009-01-09

  aol
lova att du nynnar en mjuk melodi kraam till dej jag ska slå ihjäl alla dina sorger ler
2009-01-09

  prinscess VIP
mycket bra text
2009-01-09

  Larz Gustafsson VIP
The opposite of a killjoy!
2009-01-09

  Björn Karlsson
Vilken härlig text
BRAVO
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger