ihoptänkningar om" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ihoptänkningar om


Föll

 

Handlöst föll jag

Genom oceaners kärlek

Som en skadeskjuten korp

Fjädrar följde vågor

Upp mot strandens vik

 

Bland bottenslammets grå

I skrevan bredvid ensamhetens

Grönblekta skelett av cykel höll

Jag mig fast i glömskans

Rostigt öppnade konserv      




Fri vers av madigan
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-09 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan