Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om igår...


En tändsticka - Ett liv

 

 

jag drog tändstickan
mot askens kant
och sade till min bror

"se här
ty detta är livet"

vi såg på hur elden
brann ut

och

livet tog slut

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-09 23:05



Bookmark and Share


  Sophie Jennifer
åh
2010-10-22

  novemberbarn
åh, herregud, det gick så snabbt, det underbara
2009-01-27

  Louise. J
Kort och vackert.
2009-01-12

  Larz Gustafsson VIP
Så snabbt går det.
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP