Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns

Jag är ofta ute där inga
människor finnes
nån gång när klockan
på tornet slagit tolv

Jag berättar om livets
gång någonstans där
stjärnorna är som klarast
Ser mina fotspår i snön
och irrar runt efter spår
i gåtorna

Med gråt fyllda ögon
bekämpar jag mörkrets stigar
på väg hem




Fri vers av Neal
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-09 23:28



Bookmark and Share


  abbe nilsson
Stark text, som ett "livets hemlängtan" tänker jag. Bra skrivet!
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal