Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
under arbete


släpper jag in dig dör jag kanske

Det skrämmer mig ska jag erkänna
att undersöka Närheten
en armlängds avstånd känns fortfarande
nära nog
Slå mig i huvet för jag bara måste vakna
Slå inte för hårt bara




Fri vers av Hubbishelena
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-10 14:26



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Griper tag om hjärtat, att det kan vara så...
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Hubbishelena
Hubbishelena