Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[31/12] Tor

 

Fyrverkerier
klyver himlen med ett dån
likt gudens blixtar

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 606 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-10 19:35



Bookmark and Share


  noname_realmind
Snygg haiku!

(förordar fyrverkerier med ljuddämpare, så djuren slipper lida... och många människors öron också...)
2009-01-10

  prinscess VIP
mmm om människor hade hållt sig till nyår bara och inte börja flera veckor innan
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H