Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oljesex

 

 

på det svarta lakanet av latex

rör sig blottad och insmord hud

våra kroppar de glänser i ljuset

och rummet är uppfyllt av ljud

 

alla stön blir tyngre och fler

när leken omsider blir allvar

våra ögon fixerar varandra

dina händer hårt om mig tar

 

i min blick du läser djup åtrå

för du vet att du är Min Man

mina hålrum vill fyllas till bredden

ropar Ta Mig! (jag vet att du kan)

 

men då glider jag ur ditt grepp

och du famlar stumt efter mig

jag skrattar och hamnar på golvet

med mina händer lyfta mot dig

 

det finns inte mycket att göra

när min kropp är så mjuk och hal

så du låter dig själv glida ner

knull på golv är ju inget dumt val

 

där möts du och jag i begär

där erövras jag utan knep

i en tung extas passionerad

men nästa gång använder vi rep

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 453 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-01-11 11:03



Bookmark and Share


  VITRIOL
En djävul som flinar och ler
Av detta vill jag ha mer :)
2009-01-21

  Per Teofilusson
Har du provat smör? Elller skidvalla?
Det e miljövänligare. Visst är jag kul?
Din dikt är lite Åsa-Nisse, tycker jag.
2009-01-15

  Ronny Berk
sinnligt inoljad den poesin, känner, trots allt, ett visst undanglidande i utförandet...
2009-01-11

    MaryMo
Älskog med humor! Oh ja!
2009-01-11

  SeXara
Da capo! :-D
2009-01-11

  Anders P VIP
Lek och allvar, nära de yttersta gränserna gör sig vardagens triviala bundenhet till naturlagarna sig påmind.
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol