Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tre haiku.
(Härdig, fri och med tuggmotstånd.)



Tre gånger tre

 

hellre vore jag

en martall på bergets brant

än spröd orkidé



hellre vore jag

en korp i lufthavens djup

än en burfågel



hellre vore jag

en hård efterugnslimpa

än gräddbakelse




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-10 21:33



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Ha ha.....den sista var ju skitrolig

den andra var självklar

men den första förstod jag inte (men jag gillar orkidéer)
2009-01-11

  Elaine.S VIP
Rejäla, starka och fulla liv!!
2009-01-11

  Eva Langrath VIP
Underbara alla tre.

Eva
2009-01-11

  Larz Gustafsson VIP
JA!!
Ravens rule!
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger