Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur gör han?

Grannen är en riktig charmör,
jag vet ej hur han gör.

I julas han hade en kvinna från Södertälje,
men när helgen var slut så åkte hon ut.

Till nyår han dejta ett kvinns ifrån Mora,
Men hon hade fötter så stora.

På trettondagsafton han hade en kvinna från Götet,
men hon visade sej vara lite bakom flötet.

Häromsistens när jag träffan i trappen,
då sa han att jag skulle vara glad att jag slapp en.

Det är jobbigt att vara en till ålder kommen man,
men med Viagra så händer det att man kan.

Få TILL DET!




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-11 12:08



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
men inte i längden verkar det som...
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP