Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bye

Trettiosju trappsteg
och så nedför
tillbaks på den svaga punkten
så jag avgår nu
innan jag bränner mig
ett vackert farväl
via sms
var det sista du hör
ifrån mig




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-11 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira