Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Du är en dans

Det flög liksom ett ljus på himmelen
när glitterstänk kastades mot marken
och tusen vindlar av luft
dansade sin lystna, ändlösa dans
mot jorden.

Jag låg med huvudet lätt mot marken
doften av vår smekte huden
och en liten,
liten viskning i mitt öra
växte till att vara
hela min värld.

en bäck i fjärran
där glitterstänken långsamt
landar




Fri vers av Henrik Nilsson
Läst 867 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-01-11 18:08



Bookmark and Share


  Blåbäret
så förtrollande tjusigt skrivet...applåder
2009-01-27

    ej medlem längre
Wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww du är still DA MAN! jag är så himla stolt över dig...........du upphör aldrig med att förvåna, läser o njuter!
2009-01-15

  Hélène
Så vackert skrivet. Nästan övernaturligt i sin helhet. Well done!
/ H
2009-01-14

    Lindizz
Så målande vackert skrivet.
2009-01-12

  Marta
"Jag låg med huvudet lätt mot marken"

Du skriver så lätt så att jag tror dig, du har fingertoppskänsla som en konsertpianist. Det är det som skiljer dig från många andra.
2009-01-11

  Betlehemsstjärnan VIP
Oändligt vackra rader. Bokmärke av mig för sin genomströmmande vackerhet!!/B
2009-01-11

  prinscess VIP
vad vackert
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Nilsson
Henrik Nilsson