Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett försök till att skriva en dikt i korpisk dikform

 

 




Natten vågar sig fram och åter

 

 

lugnar andning

smeker natt

vågar sig fram och åter

anar orden

och viskar bilder

håller hand och hör den

 

vågar sig fram och åter

smeker natt

väntar gryning

håller hand och hör den

lugnar andning

mjuknar kropp

 

väntar gryning

väntar dag

smeker natt mjuknar kropp

lugnar andning

men imorgon

tar bruset ånyo fart

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-11 19:04



Bookmark and Share


  lyckeli
lyckat försök
du framför här ju

snyggans
2009-01-11

  korpfjäder
inte dumt alls du!
känns oerhört bra att få en form uppkallad efter sig dessutom! man får tacka
2009-01-11

  Carola Zettergren
Underbart bra, jag gillar den korpiska formen!!!:)
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP