Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krama mig tills jag inte blir galen av sorg

mina läppar smakar aceton och mascara
av alla tårar och trötta fingrar
men jag fingrar ändå på de minnen
som du och jag delar
från första raset med cykeln
till våra interna världskrig
och allt det där andra som jag inte sa
att jag uppskattade
och bar med mig på mina vägar till nuet
jag har dina ögon och ditt efternamn
och gud vad jag har skrikit ut
mitt tonårshat
som du tog
och trodde på min kärlek
tillräckligt mycket för att aldrig kalla mig för ungjävel ens
gjorde du säkert
men det spelar ingen roll
inte nu när änglarna vill ta dig med sig




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 401 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-01-11 20:57



Bookmark and Share


  sunflower
huuua känner din sorg o saknad så starkt


inte nu när änglarna vill ta dig med sig


Var ett fint sätt att beskriva sorg
2009-01-11

  Angeria
Din text var jätte vacker och leverera
väldigt starka känslor :)
2009-01-11

  leika
Åh, bokmärkes direkt. skitbra!
2009-01-11

  Ola Rydberg
starkt text som berör mig
mycket
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira