Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synd på allvaret

 

det var ju synd på det där med allvaret
fast vem kunde ha anat
att det var mitt fulla?

så tunga stenar

bär man på sådant får man skylla sig
sa polisen
själv
får man




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-11 23:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vad har du nu ställt till med...?? *L*
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger