Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julen är oftare

är patetisk nog
att bestämma mig
för mina svar
förväg
gällande dig
så nästa gång
du skriker ut
din frustration
så svarar jag
realistiskt
att sex med dig är kul men julen inträffar oftare
är gärna översexuell
med dig
den dagen
då våra tider hittar en gemensam bana
just nu springer vi
parallellt
åt var sitt håll
och jag tittar trött
på mobilen
varje gång du utmanar mig
för jag vet
att viljan finns där
men orden faller tomma
och jag ger dig
spelrum
för jag vet
att jag styr och bestämmer
så länge jag behagar
inneha rollen
som du gav till mig




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-12 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira