Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hmmm, har inte gått så jätte bra för mig o skriva på senaste känns det som. Hoppas denna är bättre, kommentera gärna ^^ >Onödiga tankar< Håller på o samlar material till en bok, mina föräldrar och släktingar tycker det är en bra ide, jag med först, men


Tänk om min kärlek räckt till?

Tänk om vi bott i Luxemburg,
då hade halva landet
inte varit så jätte långt bort,
jag hade levt drömmen
varje dag varit med min älskade,
vi skulle varit de bästa
varje sekund utan saknad,
du skulle vara så där
underbar som bara du kan vara,
jag skulle aldrig förstå
att det faktiskt var på riktigt,
du vid min sida
tillsammans klarar vi oss igenom allt,
vem behöver pengar?
När vi har kärleken.




Fri vers av Haugen
Läst 545 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-12 10:16



Bookmark and Share


  PO Ottosson
Så Sant så. Vi snakkes
2009-01-16

  Anna Hägglund
Mycket fin text! :D
Vet inte om du kommer ihåg mig? Men vi har hörts här förut, men jag har inte vart så aktiv de senaste månaderna ;P
2009-01-14

  Michaela Dutius
En härlig optimistisk dikt som det glittrar om
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Haugen
Haugen