Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför ser många ner på oss lokalvårdare

Många som går förbi en
tittar på en som det äcklar
dom när man tar hand om
soporna men det är ju ni
som gör att soporna blir

Hur skulle allt se ut om
vi inte fanns och tog hand
om allt skräp då skulle allt
bli kaos omkring oss

Så ändra eran attityd om
vi som är lokalvårdare vi behövs
och jag råkar vara en av dom
som tar upp allt äckliga skräp
som strös omkring

Så jag är lika mycket värd
i mitt yrke som alla andra
som har yrken utan oss
så stannade allt




Fri vers av Ann-christin
Läst 318 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-01-12 15:30



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Du och dina kollegor är några av de viktigaste samhällsarbetarna som finns....om ni skulle strejka en vecka vore hela samhället i kaos
2009-01-13

  Carola Zettergren
SÅ SANT!
2009-01-13

  Carola Zettergren
SÅ SANT!
2009-01-13

  glittertindra
håller med... alla fyller vi en uppgift och ser man mer övergripande så är varje yrkesgrupp viktig för att det ska fungera i samhället... det är ett samarbete i allt.. inget bättre eller sämre, det bara är olika uppgifter...
2009-01-12

  Trädflickan
Jag håller med Skills. Tror och hoppas att de inte är många som ser ner på lokalvårdare. För ni har ett viktigt jobb.
2009-01-12

  Larz Gustafsson VIP
Håller med.
Jag har varit både lokalvårdare och diskare, så jag vet vad du menar.
2009-01-12

  Fokus
Absolut. Tror inte de flesta av oss ser ner på lokalvårdare utan mer ser på er med tacksamhet.
Tror också en del kan känna skuld över att skita ner och/eller att andra tar reda på skiten.
Trist om människor förminskar ditt yrkeskunnande och din betydelse.
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin