Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sova genom stormen

 

i stormen gungar min vagga
mellan trädtoppars dans
molnen de far
skogen brusar
jag sover mig igenom
och drömmer 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-12 15:31



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Trygghet känner jag när jag läser, gillar "i stormen gungar min vagga"
2009-01-12

    Madeleine Ågren (Maduska)
Hör stormens ljud, känner sömnens ro, känner doften av tallarna, ser molnen fara ... jättefin.
2009-01-12

  Connie
Vacker text. Det finns ett lugn över den! Stormar är inte alltid av ondo.
2009-01-12

  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
Lugn i stormen, som min far ofta sade då jag var barn.
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger